Результати опитування: молоді американці більше зацікавлені в криптовалютах і ICO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Результати опитування: молоді американці більше зацікавлені в криптовалютах і ICO

Фінтех і Картки
547
Молоді американці більше зацікавлені в криптовалютах порівняно з іншими віковими групами.
Це вдалося з’ясувати в результаті нещодавнього опитування, проведеного консультаційною службою з кредитування студентів LendEDU в кінці жовтня, під час якого було опитано 1000 громадян США. В опитуванні йшлося про Ethereum і токени Ripple (XRP). За допомогою опитування служба спробувала з’ясувати, чи чули люди про Ethereum і XRP і чи збираються вони інвестувати в криптовалюти.
Згідно з опитуванням, 31,6% респондентів чули про Ethereum, а 18,2% планують інвестувати в нього; в той час як 22,2% чули про XRP, а 14,8% мають намір придбати певну кількість цієї криптовалюти.
Приблизно третина респондентів у віці від 18 до 44 років планували інвестувати в Ethereum, а інша третина – ні. Остання третина не змогла визначитися з відповіддю.
Набагато менша частина дорослих у віці 45 років і старше планувала інвестувати в Ethereum, причому приблизно 89-98% респондентів заявили, що вони або не збираються інвестувати в криптовалюти, або поки ще не визначилися.
Результати дослідження збігаються з попереднім дослідженням LendEDU, присвяченим біткоїну. В цьому опитуванні більшість респондентів, які чули про біткоїн, також були представниками молодого покоління, а старші респонденти заявили, що вони не зовсім розуміють, в чому полягає ідея криптовалют.
В останньому опитуванні респондентів також запитували про їх ставлення до ICO. Приблизно чверть респондентів чули про таку модель фінансування, а 75,1% – ні. Однак, навіть ті, хто чув про ICO, не всі були до кінця впевнені в тому, як саме це працює.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас