Rothschild звільнила юристів Roshen і призначила своїх директорів для керівництва "сліпим трастом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rothschild звільнила юристів Roshen і призначила своїх директорів для керівництва "сліпим трастом"

Фондовий ринок
824
Компанія RothschildTrust звільнила частину юристів з Кіпру, які раніше працювали в корпорації Roshen.
Про це йдеться в статті “Чи в “сліпий” чи траст передали Roshen?” на “112-Україна”.
Так, згідно з опублікованими відомостями з корпоративного реєстру Кіпру, компанія Rothschild звільнила директорів, призначених кіпрськими юристами президента Петра Порошенка, і визначила директором компанії RTB Administrators AG. Ця компанія зареєстрована за адресою банку Rothschild в Швейцарії і здійснює управління підприємствами. “Rothschild зробила ще одну кадрову зміну – призначила двох додаткових директорів на Кіпрі.
Сумнівів, що Rothschild не просто записала своє ім’я в список акціонерів, а активно зайнялася управлінням на цьому рівні, не залишається”, – йдеться в матеріалі. Як повідомляється, крім того, RothschildTrust здійснила кадрові зміни в нідерландській компанії Roshen Europe BV, призначивши до ради директорів Альбертуса ван Біка.
“Компанія Roshen Europe BV, як відомо, на 85% володіє ТОВ “Центрально-європейська кондитерська корпорація” – тим самим Roshen і в свою чергу на 100% належить CEE Confectionery Investments. Згідно з опублікованими кіпрськими документами, 100% всієї цієї структури належить RothschildTrust (Schweiz) AG в якості трасту Prime Capital Asset Trust”, – йдеться в статті.
У матеріалі вказується, що, судячи з “картинки”, яка склалася навколо “сліпого трасту” Roshen, є підстави говорити, що він існує. “А також збігається з тим, що можна було б очікувати в разі з незалежним повноправним керівником бізнесу – призначення власних директорів після створення трасту показує, що Rothschild підійшла до завдання з усією скрупульозністю. А в цілому траст дійсно “сліпий”, – йдеться в статті.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас