FinTech Ukraine 2017: допомагаємо максимально швидко залучити інвестиції бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinTech Ukraine 2017: допомагаємо максимально швидко залучити інвестиції бізнесу

Фінтех і Картки
736
Компанія BankOnline за підтримки медіа-партнерів Finance.ua та “Мінфін” оголошує місяць FinTech Ukraine.
Протягом місяця ми знайомитимемо вас з новими проектами в галузі фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку України і не тільки. Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність?
Про це ми розповімо в рубриці “Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017”. А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017. Сьогодні розповімо про Ustarter.
FinTech Ukraine 2017: допомагаємо максимально швидко залучити інвестиції бізнесу
Завдання, які вирішує проект:
Ustarter – унікальний навігатор бізнес-можливостей. За допомогою системи Ustarter інвестори знаходять перспективні компанії, а бізнеси максимально швидко залучають інвестиції. Це майданчик для здійснення прямих інвестицій у проекти реального сектору економіки, такі як виробничі підприємства, діючий бізнес, стартапи та нерухомість.
Особливість проекту:
Ustarter – це перша глобальна краудсорсінг-платформа, в якій бізнеси, Інвестори і професіонали знаходять один одного.
Платформа об’єднує краудфандінг (залучення інвестицій за винагороди), краудінвестінг (інвестування за частку в Проекті), краудлендінг (інвестування за відсотки за позикою) і краудхантінг (інвестування знань і досвіду за винагороду або частку). Ініціатор може скористатися будь-яким каналом залучення ресурсів для свого Проекту або запросити для досягнення мети і розвитку одразу всі.
Ustarter дозволяє компаніям залучати фінансування безпосередньо від зареєстрованих на майданчику приватних інвесторів. Самі інвестори отримують можливість вкласти гроші в бізнес, який працює, пройшов комплексний фінансовий аналіз. При цьому відсоткова ставка за кредитом визначається позичальником і зацікавленими в його проекті інвесторами в процесі торгів.
Відмінною особливістю краудінвестінгового майданчика Ustarter є:
  • мінімальний стартовий обсяг інвестицій;
  • сучасні методи інвестицій в “два кліки”;
  • можливість вторинного обороту інвестицій через продаж часток іншим користувачам платформи;
  • заробіток в інтернеті без вкладень за партнерською програмою Ustarter з виведенням реальних грошей.
  • Кілька слів про проект:*
Ustarter – це можливість для кожного диверсифікувати свої вкладення і знайти підходящий для себе проект з найвигіднішими умовами. Для бізнесу – це в першу чергу новий інструмент, за допомогою якого підприємці мають можливість зібрати необхідні інвестиції, отримати відгуки та перших клієнтів.
Люди:
Команда Ustarter.co складається з шести осіб, до неї входять IT-фахівці, юристи, маркетологи, фінансисти і люди, які консультують з різних питань фінансового сектора. Засновник проекту – Крістіан Шпилька
Дізнатися більше про проект Ustarter та інші технологічні рішення у фінансовому секторі, а також проголосувати за найкращий проект можна 1 листопада 2017 на конференції FinTech Ukraine 2017, організатором якої виступає компанія BankOnline.
Зареєструватися на конференцію FinTech Ukraine 2017 можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас