Go Highway: дорожники анонсували проект, що з'єднає українські та польські порти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Go Highway: дорожники анонсували проект, що з'єднає українські та польські порти

Казна та Політика
610
Україна за підтримки Світового банку уже розпочала реалізацію проекту Go Highway, що має з’єднати українські та польські порти.
Про це на форумі “Дні польського бізнесу в Україні” сказала начальник управління інвестиційної політики та міжнародних зв’язків Анна Юрченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.
“За останній період співпраця між Польщею та Україною у галузі дорожнього будівництва значно покращилася. На сьогоднішній день Укравтодор спільно з Міністерством інфраструктури розробляє проект Go Highway, що має поєднати порти українські на Чорному морі та Польщі на Балтійському морі. Цей проект підтримується Світовим банком, за його підтримки ми розпочали підготовку техніко-економічного обгрунтування”, – сказала Юрченко.
За її словами, за рахунок державного бюджету у 2017 році розпочався ремонт майже по половині протяжності цього маршруту на території України.
“Наступного року ми продовжимо, а вже через декілька років розпочнемо повномасштабне будування дороги в обхід населених пунктів”, – зазначила Юрченко.

Довідка Finance.UA:

  • Щороку вартість ремонтних робіт на автошляхах України оцінюється у 60 мільярдів гривень.
  • За рейтингом якості доріг The ​​World Economic Forum, Україна займає 137 місце зі 144.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас