США ухвалять нові санкції проти Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США ухвалять нові санкції проти Росії

Світ
906
Держдепартамент США передав Конгресу новий список пов’язаних з Росією організацій, проти яких у найближчому майбутньому введе санкції. У цьому списку опинилися ФСБ, ГРУ і зовнішня розвідка РФ, повідомляє The New York Times.
Також перелік включає в себе 33 підприємства оборонно-промислового комплексу Росії. Серед них “Рособоронекспорт”, “Ростех”, “Калашников”, “МіГ”. Сам по собі цей список не несе ніякої загрози. Це попередня оцінка організацій, що діють від імені уряду Росії. Саме рішення про санкції приймуть пізніше.
За словами офіційного представника відомства Хізер Нойерт, цей список за командою держсекретаря США Рекса Тіллерсона незабаром видадуть громадськості. На даному етапі перелік закритий для громадськості, хоча доступний для Конгресу. Незабаром США проінформують про своє рішення союзників.
Раніше повідомлялося, що держсекретар США Рекс Тіллерсон затвердив санкційний перелік осіб і організацій, пов’язаних з російською розвідкою та оборонно-промисловим комплексом.
Раніше Вашингтон розширив список чиновників і підприємств КНДР, що підлягають санкціям з боку США. Як сказано в офіційному повідомленні американського мінфіну, під санкції підведено семеро чиновників і два суб’єкти північнокорейського режиму.
Нагадаємо, що Кремль звинуватив США в тому, що військова коаліція в Сирії (а коаліція перебуває під командуванням Штатів) “стерла з лиця Землі” Ракку під час операції по звільненню міста від бойовиків ІДІЛ.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас