Новий завод з пошиття чохлів для авто відкрито у Львівській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий завод з пошиття чохлів для авто відкрито у Львівській області

Фондовий ринок
3585
Нова черга виробничих потужностей – завод “Бадер-Аунде” з пошиття обшивок сидінь автомобілів відкрито в четвер у Львівській області (с. Кожичі Яворівського району) в рамках Міжнародного економічного форуму, повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.
Згідно з повідомленням, новий завод став спільним проектом німецьких інвесторів Bader GmbH, який вже має два виробничі майданчики з пошиття шкіряних чохлів для авто у Львівській області (в Кожичах і Городку), і компанії Aunde.
“Завод “Бадер” на двох виробничих майданчиках шиє чохли для салонів авто зі шкіри, а компанія Aunde спеціалізується на пошитті аналогічних виробів з текстилю. Новий завод – їхній спільний проект, і такий симбіоз дозволить виробляти комбіновані обшивки для салонів авто”, – наголошується в повідомленні.
Інвестиції в новий завод вже склали 146 млн грн.
“Наша спеціалізація – пошиття автомобільних сидінь марки AUDI. Плануємо виробляти більш ніж 1 тис. готових комплектів, що відповідає одному авто на день. Понад 3,5 тис. співробітників працює у всій структурі компанії “Бадер”, а саме тут створять 800 робочих місць. Сумарна інвестиція в цей об’єкт – EUR10 млн, з яких понад EUR 2 млн – вартість німецького обладнання”, – цитує прес-служба ОДА керівника “Бадер-Аунде Україна” Андрія Павлуня.
За його словами, в перспективі новостворений проект планує розширити модельний ряд авто і виконувати замовлення для автовиробників Daimler (Mercedes-Benz) і Skoda.
Як очікується, середня заробітна плата на підприємстві становитиме 8 тис. грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас