Український виробник гаджетів для домашніх тварин залучив $10 млн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український виробник гаджетів для домашніх тварин залучив $10 млн інвестицій

Фондовий ринок
470
В український стартап Petcube інвестували Almaz Capital, AVentures і Y Combinator. Загальна сума раунду А склала $10 млн, точні розміри часток кожного з інвесторів сторони не розкривають, повідомляється на сайті проекту.
Отримані $10 млн будуть використані для розвитку продукту, маркетингових витрат і розвитку продажів і мережі дистрибуції в Північній Америці і на міжнародних ринках.
Гаджети Petcube дозволяють людям бачити, розмовляти, грати і доглядати домашніх тварин віддалено, зберігаючи їхню безпеку та здоров’я.
Згідно з даними Euromonitor світова індустрія догляду за тваринами оцінюється в $110 млрд, а до 2022 року цей показник має зрости до $128 млрд.
Petcube посів одне з провідних місць на цьому ринку, завдяки лінійці інтерактивних моніторів для домашніх тварин. Ці інноваційні продукти вирішують проблеми, з якими стикаються всі власники домашніх тварин, змушені залишати своїх улюбленців будинку через роботу або подорожі, а також тих, хто має тварин з особливими потребами.
Понад 100 тисяч власників таких пристроїв взаємодіють зі своїми домашніми тваринами віддалено в середньому вісім разів на тиждень по 50 хвилин.
Кількість підключених домогосподарств протягом наступних 5 років може досягти 40 млн лише в США, вважає засновник компанії Ярослав Ажнюк.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас