Ринку дисплеїв напророкували 4-кратне зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринку дисплеїв напророкували 4-кратне зростання

Світ
353
У найближчі п’ять років глобальне виробництво AMOLED-панелей збільшиться більш ніж у чотири рази, прогнозують аналітики IHS Markit
У 2017 році обсяг випуску екранів за технологією AMOLED (включаючи дисплеї RGB OLED і WRGB OLED) складе 11,9 млн. кв. м, а в 2022-му показник досягне 50,1 млн. кв. м, повідомляє 3Dnews.
Лідери ринку Samsung Display і LG Display, на частку яких припадає близько 93% відвантажень AMOLED-панелей (до 2022 року показник може знизитися до 71%), обрали різні шляхи розвитку.
Samsung зосередилася на RGB OLED для мобільних пристроїв, а LG – на технології WOLED для телевізорів. LG в нинішньому році розпочала виробництво дисплеїв RGB OLED.
Китайські вендори, включаючи BOE, ChinaStar, Tianma, Visionox, EverDisplay, Truly і Royole, розширюють потужності для виготовлення панелей RGB OLED, орієнтуючись на мобільний сегмент.
Виробники з Піднебесної будуть робити акцент на співпраці з співвітчизниками, такими як Huawei, Xiaomi, Vivo, Oppo, Meizu, Lenovo і ZTE, в той час як Samsung Display поставляє AMOLED-дисплеї переважно двом клієнтам – Samsung Electronics і Apple.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас