У Дніпрі представили уніформу для всіх водіїв маршруток (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпрі представили уніформу для всіх водіїв маршруток (фото)

Світ
752
Сьогодні в Дніпрі презентували єдиний зразок форми водіїв міських автобусних маршрутів. Це зручна жилетка з 8-ма кишенями. Її одягнули водії усіх транспортних засобів, незалежно від типу.
Про це на виїзній прес-конференції повідомив заступник директора департаменту транспорту і транспортної інфраструктури, начальник управління транспорту міської ради Дніпра Олександр Лещенко.
Поява уніформи буде сприяти підвищенню культури обслуговування, ідентифікації автотранспортного підприємства і водія, розповідає Олександр Лещенко.
“Автотранспортні підприємства підтримали ініціативу міськради, взявши на себе витрати з виготовлення жилетів. На формі передбачено місце для бейжа, де буде зазначено назву підприємства, яке обслуговує маршрут і повне ім’я водія. Тобто, надівши жилет, водієві доведеться стати більш дисциплінованим.

Адже, якщо він порушить культуру спілкування з пасажирами, то на нього можна буде легко поскаржитися”, – зазначив він. За словами чиновника, вартість жилетки – 210 гривень. Шиють уніформу 2 ательє міста. Всього необхідно 1300-1400 жилетів. В електротранспорті також передбачені жилетки для кондукторів. Вже відшито 60 відсотків замовлення, пише “Днепр Вечерний”. Жилетка дуже зручна тим, що в ній багато кишень і її можна носити поверх будь-якого одягу, – каже водій марштурного таксі №57 Владислав Овчаров. – Вона підбирається за розміром і в ній комфортно”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас