Організатори "Євробачення" у Києві спростовують мільйонні порушення під час проведення конкурсу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Організатори "Євробачення" у Києві спростовують мільйонні порушення під час проведення конкурсу

Казна та Політика
211
В. о. виконавчого продюсера “Євробачення-2017” у Києві Павло Грицак спростовує порушення на 8,6 млн грн під час організації і проведення пісенного конкурсу, виявлені Державною аудиторською службою.
Про це він повідомив в коментарі “Укрінформу”.
“За даними аналізу офіційного листа-вимоги Держаудитслужби, загальна сума фінансових порушень, що може призвести до збитків, становить 348 тис. грн або 0,058% від загальної суми, витраченої Національною суспільною телерадіокомпанією на проведення Євробачення-2017. Абсолютно жодної згадки про будь-які порушення, що могли призвести до збитків на суму 8,6 млн грн, немає в офіційному листі-вимозі від Держаудитслужби”, – сказав Грицак.
Він вважає, що некоректно рахувати у грошовому еквіваленті незначні недоліки або порушення, які не могли призвести до збитків і завдати шкоди організації та проведенню “Євробачення”. Оскільки, на його думку, такі недоліки доцільніше обліковувати саме у кількості процедурних порушень.
За його словами, Національна суспільна телерадіокомпанія офіційно надала обрунтовані заперечення щодо всіх вищевказаних 85 процедур.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас