У Британії опублікували маніфест зі стандартами ICO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії опублікували маніфест зі стандартами ICO

Фінтех і Картки
356
Лондонський дослідний центр Z/Yen Group опублікував маніфест, що закликає терміново ввести нові стандарти для проведення первинного розміщення монет (ICO). Експерти побоюються, що багатьма ICO-проектами керує жадібність їхніх творців, через що на ринку процвітає шахрайство.
Автори лондонського маніфесту відзначають, що технологія блокчейна ризикує заробити погану репутацію через хаос, який панує на ринку криптовалют і ICO. Обман і шахрайські схеми підривають довіру до криптовалют і торгівлі токенами, а ринок стає центром тяжіння для тих, хто хоче заробити швидкі гроші. Через це компанії, які дійсно зацікавлені в механізмах ICO, змушені обмежувати свою діяльність, щоб не опинитися в одному ряду з шахраями.
Маніфест пропонує встановити нові етичні стандарти і вивести на передній план автономність, прозорість, чесність і справедливість. Компанії, що запускають ICO, повинні враховувати інтереси своїх інвесторів, дотримуватися законів і ясно доносити, яку цінність несуть токени, що випускаються ними, і які дивіденди вони дійсно принесуть інвесторам. Новий етичні кодекс підписало понад 30 представників британської криптоиндустрії.
Ситуація на ринку ICO стає парадоксальною. Тільки за цей рік компанії залучили через первинне розміщення монет понад $3 млрд. Однак значна частина випущених токенів не несе реальної цінності. За даними Bloomberg, тільки кожен десятий токен, що випускається, можна яким-небудь чином використовувати, інші токени так і залишаються на стадії випуску.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас