Коли в Україні буде перепис населення і скільки це коштуватиме: Розенко пояснив — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коли в Україні буде перепис населення і скільки це коштуватиме: Розенко пояснив

Казна та Політика
1736
Українців у рамках перепису населення перерахують у 2020 році, як це і годиться згідно із законом. Про це заявив в ефірі радіостанції “Голос Столиці” віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.
За його словами, на перерахунок населення буде витрачено не менше 2 мільярдів гривень.
“У нас заплановано перепис населення в 2020 році згідно з відповідними законами України, постановами уряду… За нашими розрахунками, мінімум 2 млрд гривень буде коштувати технічна підготовка і проведення перепису населення”, – сказав Розенко.
Ще в квітні нинішнього року Павло Розенко розповідав, що на перепис населення буде витрачено близько одного мільярда гривень.
У свою чергу в 2016 році міністр соціальної політики Андрій Рева заявляв, що в Україні проведуть перепис населення, щоб оцінити мобілізаційний потенціал. Він зазначив, що останній раз перепис проводився в 2001 році, в той час як за кордоном перерахунок громадян проводять кожні 10 років.
Мер Києва Віталій Кличко в травні нинішнього року також заявляв про намір перерахувати всіх киян. Він зазначав, що востаннє це було зроблено в далекому 2002 році.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас