Glenсore купив завод Дерипаски в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Glenсore купив завод Дерипаски в Україні

Фондовий ринок
649
Генеральний директор ТОВ “Миколаївський глиноземний завод” (МГЗ) Дмитро Мирний повідомив працівникам про зміну власника підприємства: швейцарська компанія Glenсore купує завод у Об’єднаної компанії “РусАл”.
“Найближчим часом ми очікуємо приїзду на завод керуючих фахівців з Glencore. За нашою інформацією, компанія “РусАл” веде з Glencore переговори про збереження поставок глинозему”, – йдеться у зверненні директора, яке оприлюднила єдина первинна організація профспілки трудящих металургійної і гірничовидобувної промисловості України проммайданчика МГЗ.
Ми очікуємо, що перехідний період триватиме близько року”, – зазначив Д. Мирний.
“Всі права працівників, як і раніше, будуть неухильно дотримуватися. Підприємство продовжить працювати у звичайному режимі, виробляючи продукцію згідно з чинними контрактами”, – підкреслив генеральний директор.
У його зверненні також сказано, що Glencore International працює в 50 країнах, в штаті підрозділів цього одного з найбільших світових постачальників сировинних товарів і рідкоземельних матеріалів понад 150 тис. співробітників. Виручка компанії в 2016 році склала $177 млрд, скоригована EBITDA – $10 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас