Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк надихають на Fintech стартапи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк надихають на Fintech стартапи

Фінтех і Картки
62
Провідні банки України Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк об’єднаною командою виступили з підтримкою українського інноваційного проекту “Sikorsky Challenge 2017”, що вже кілька років поспіль збирає талановиту молодь для створення і комерціалізації перспективних стартапів в Україні.
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк уже не вперше надають партнерську підтримку цьому Фестивалю українських інновацій, розуміючи, як важливо сприяти стартап-середовищу в Україні та надихати учасників на нові ідеї та досягнення. Беручи участь у Фестивалі, представники банків сподіваються звернути увагу молодих талантів на такий напрям, як Fintech – інновації у фінансовій галузі.
Конкурс стартапів “Sikorsky Challenge 2017” – це одна з головних подій у сфері інноватики в Україні. Фінал Конкурсу проходив з 10 по 13 жовтня 2017 року в НТУУ “Київський політехнічний інститут імені Сікорського”, під час якого визначали та нагороджували перспективні проекти, а автори найвдаліших з них отримали супровід та підтримку у створенні стартапів і виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас