Возняк: iPhone X — перший айфон, який я не куплю в перший же день — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Возняк: iPhone X — перший айфон, який я не куплю в перший же день

Фондовий ринок
2069
Співзасновник Apple вважає, що останні моделі iPhone нічим не відрізняються одна від одної. Однак, він зможе уважно вивчити всі плюси і мінуси iPhone X, позичивши його у дружини, пише CNBC.
Стів Возняк заявив, що не поспішає купувати новий iPhone — при тому, що зазвичай він «оновлюється» в перший же день продажів. «Мене цілком влаштовує мій iPhone 8, який, якщо чесно, нічим не відрізняється від iPhone 7 і iPhone 6», — сказав Возняк на конференції Money 20/20. — «iPhone X — це перший айфон, який я не піду купувати в перший же день. Але моя дружина купить, тому у мене буде безпосередня можливість оцінити всі його плюси і мінуси».
Примітно, що зазвичай Возняк ходить відразу з кількома новими смартфонами, а свою заяву він зробив прямо перед стартом передпродажів, які починаються 27 жовтня. Більш того, він засумнівався, що функція розпізнавання облич буде дійсно добре працювати.
Позицію Возняка поділяють і інші шанувальники Apple. Незважаючи на те, що багато хто збирається купити новий iPhone в найближчі три місяці, рівень продажів iPhone 8 набагато нижчій, ніж у попередніх моделей смартфона в цю пору року. «Незрозуміло, чим це викликано: втратою інтересу до бренду чи тим, що люди просто чекають iPhone X», — зауважив аналітик UBS Стівен Мілунович.
Інші аналітики вважають, що саме «суперництво» між двома новими моделями смартфонів принесе Apple основний прибуток у цьому році. І не найвищі продажі iPhone 8 з лишком компенсуються продажами iPhone X.
Нагадаємо, в новому гіді безпеки компанія визнала недосконалості системи біометричної ідентифікації Face ID, яка з’явиться на iPhone X. функція не підходить для дітей, молодших за 13 років, оскільки є ризик помилки при розпізнаванні. Також Face ID не підходить близнюкам і навіть братам і сестрам різних віків — їм краще використовувати звичайний пароль.
За матеріалами:
CNBC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас