АМКУ візьметься за ринок електронних торгів заарештованим майном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ візьметься за ринок електронних торгів заарештованим майном

Казна та Політика
140
Антимонопольний комітет України вивчить ринок електронних торгів арештованим майном.
Про це повідомляє прес-служба АМКУ. Як повідомляється, в комітет все частіше надходять скарги від учасників ринку на недотримання антимонопольного законодавства Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів у процесі організації торгів заарештованими активами.
Зокрема, скарги стосуються конкурсного відбору юридичної особи, яка здійснюватиме реалізацію заарештованих активів на електронних торгах. Згідно зі скаргами суб’єктів ринку, агентство надає занадто короткий термін для подачі деяких документів, необхідних для участі в торгах, а також на наявність в документації конкурсних торгів дискримінаційних критеріїв.
Метою проведення даного дослідження є встановлення відповідності вимогам законодавства про захист економічної конкуренції в порядку проведення конкурсного відбору суб’єктів господарювання – електронних майданчиків, які будуть здійснювати реалізацію заарештованих активів на електронних торгах.
При наявності у суб’єктів господарювання інформації, яка може бути використана комітетом при зазначеному дослідженні, АМКУ просить надсилати її до 27 листопада 2017 року на електронну адресу: vap@amcu.gov.ua.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас