Власники Google Pixel 2 XL повідомляють про перші проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники Google Pixel 2 XL повідомляють про перші проблеми

Фондовий ринок
660
Google ретельно займається розглядом ненормального «вигоряння» дисплеїв Pixel 2 XL, яке відбувається буквально через кілька днів експлуатації пристрою, повідомляє «3Dnews».
Каліфорнійська компанія вивчає повідомлення користувачів про те, що у P-OLED-екранів Pixel 2 XL описана вище проблема проявляється в середньому через тиждень після використання смартфона. Вердикт ще винесено, проте відомо, що зараз проводиться «екстенсивний тест якості» пристроїв.
Може статися так, що насправді це зовсім не «вигоряння», а так зване збереження залишкових зображень – трохи інша проблема, яка набагато частіше зустрічається у РК-дисплеїв. Якщо це так, то брак може зникнути сам – досить внести різноманітність в те, як об’єкти рухаються по екрану.
Поки невідомо, як багато людей зіткнулося з проблемою.
На екран Pixel 2 XL скаржилися і раніше: у одних користувачів кольори були недостатньо яскраві, у інших при погляді на дисплей з досить широкого кута з’являвся синій відтінок. І, оскільки це один з двох пристроїв, покликаних продемонструвати можливості Android Oreo, Google просто зобов’язана вирішити проблеми якомога швидше.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас