День фінансів, 23 жовтня: iPhone X «для бідних», опалення для Києва, українська ГТС у лізинг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 жовтня: iPhone X «для бідних», опалення для Києва, українська ГТС у лізинг

815
У прохолодний понеділок, 23 жовтня, новинний фон зігрівали такі інформаційні приводи:
Опалення для Києва. Опалення в столиці України на ранок понеділка включено у 80% будинків під управлінням міста, в 11% житлових будинків з об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) або житлово-будівельним кооперативом (ЖБК). Як зазначили в “Київенерго”, будинки із заборгованостями для початку опалення повинні підписати договір про їх реструктуризацію.
Українська ГТС для італійців і словаків. Італійська компанія Snam і словацька Eustream готові взяти в лізинг частину української газотранспортної системи. Відповідне питання буде обговорюватися цього тижня під час щорічної газової конференції за безпосередньої участі українського уряду та менеджменту “Нафтогазу”.
Облігації в гривні. Структура Світового банку випустила дисконтні облігації на 200 млн грн терміном обігу два роки.
Смуга громадського транспорту для електромобілів. Депутати пропонують Верховній Раді звільнити водіїв електромобілів від оплати паркування і дозволити їм їздити смугою громадського транспорту. Що ще передбачає законопроект №7156-2, читайте за посиланням.
Наша дорога столиця. Київ посів друге місце в десятці найдорожчих міст, де оренда квартири коштує більше, ніж дві місячні зарплати. Цікаво, але Москва в цьому рейтингу посідає лише сьоме місце.
iPhone X «для бідних». Очевидно, що віддавати великі гроші за флагман готові далеко не всі, а випуск недорогого iPhone X дозволить Apple краще конкурувати з великою кількістю безрамкових Android-смартфонів з Китаю.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас