Український інвестфонд Focus Estate Fund купив рітейл-парк у Чехії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український інвестфонд Focus Estate Fund купив рітейл-парк у Чехії

Фондовий ринок
434
Інвестиційний фонд Focus Estate Fund (штаб-квартира – Київ) придбав рітейл-парк Most Retail Park м. Мост (Чехія) загальною площею 6,5 тис. кв. м.
“Перед нами стоїть завдання реконцепції даного об’єкта з метою підвищення його прибутковості до 12-15%. Нам необхідно правильно організувати до нього транспортну та фізичну доступність від сусідніх маршрутів руху і якорів локації”, — цитується в прес-релізі партнер Focus Estate Fund Максим Школьник.
При цьому він уточнив, що в даний час “відносно велика частина парку не здано в оренду”.
Згідно з прес-релізом, рітейл-парк розташований на околиці м. Мост з населенням близько 67 тис. осіб в 40 км від чесько-німецького кордону.
За даними інвестиційного фонду, Most Retail Park працює з 2009 року і пропонує 6,5 тис. кв. м торговельних площ і 175 паркувальних місць.
Основними орендарями торгового центру є бренди Sportisimo (товари для спорту), Venator (товари для будинку), Auto Kelly (запчастини та товари для автомобілів), Breno (товари для будинку), Cyklo World (товари для велоспорту), Pet Shop, Phase (магазин меблів).
Продавець в угоді продажу рітейл-парку — TK Development (Данія) — був представлений компанією Dentons. Від імені покупця угоду супроводжувала Kocián Šolc Balaštík (KSB), KYRE і BDO, фінансування в проекті надав Raiffeisen Bank (Чехія), йдеться в повідомленні.
Focus Estate Fund (Нікосія, Кіпр) — інвестиційний фонд нерухомості зі штаб-квартирою у Києві, який фокусує зусилля на непремиальных об’єктах торговельної нерухомості в країнах Центральної та Східної Європи.
Придбання рітейл-парку є третьою інвестицією фонду в європейську комерційну нерухомість.
У 2016 році фонд придбав Centro Ostrava Retail Park в Чехії і Galeria Sandomierz в Польщі.
Компанія планує протягом двох-трьох років інвестувати близько EUR50 млн в розвиток проектів торговельної комерційної нерухомості середнього формату.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас