Експерти розповіли, навіщо компанії Apple необхідно скорочувати виробництво iPhone 8 і 8 Plus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти розповіли, навіщо компанії Apple необхідно скорочувати виробництво iPhone 8 і 8 Plus

Фондовий ринок
826
Компанія Apple 2 листопада вкотре оголосить свої квартальні результати, і хоча Тім Кук знову охоче похвалиться хорошими продажами iPhone, навряд чи він буде конкретизувати, яка саме частка в цих продажах припадає на iPhone 8 і iPhone 8 Plus.
Тим часом вже починають надходити відомості про те, що компанія планує скоротити виробництво цих смартфонів.
За інформацією тайванського видання Economic Daily News, у листопаді та грудні поточного року компанія Apple збирається скоротити обсяги виробництва iPhone 8 і iPhone 8 Plus приблизно на 50 відсотків. Однак, за словами джерел, це не пов’язано з тим, що попит на новинки виявився низьким.
Аналітики вважають, що головна причина скорочення виробництва двох нових моделей обумовлена прагненням Apple виправити ситуацію випуском iPhone X, який як і раніше відстає від графіка. Тому деякі ресурси були перекинуті на підприємства, зайняті випуском «десятки».
Варто нагадати той факт, що раніше аналітик Мін-Чі Куо вже повідомляв, що в наступні два місяці виробництво iPhone X має повернутися в графік. Тепер ми знаємо, на що Apple довелося піти, щоб це стало можливим.
За матеріалами:
hyser
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас