Apple створила особливу версію iPhone X «для бідних» (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple створила особливу версію iPhone X «для бідних» (фото)

Фондовий ринок
3673
Випуск недорогого iPhone X дозволить Apple краще конкурувати з великою кількістю безрамкових Android-смартфонів з Китаю, які продають практично за собівартістю.
Вже зовсім скоро, 3 листопада, почнуться офіційні продажі флагманського безрамкового смартфона iPhone X. Очевидно, що віддавати великі гроші за флагман готові далеко не всі, а тому Apple створила особливу версію цього мобільного пристрою, яка призначена спеціально «для бідних».
За інформацією японського ресурсу Mac Otakara, компанія Apple вже створила безрамковий iPhone спеціально «для бідних», який буде продавати за відчутно нижчою ціною. Повідомляється, що цей мобільний пристрій буде оснащений фірмовим OLED-екраном, а також фронтальною камерою TrueDepth з підтримкою технології розпізнавання облич Face ID. Чим саме новинка буде відрізнятися від класичної моделі, джерело не повідомляє.
Apple створила особливу версію iPhone X «для бідних» (фото)
На думку ресурсу, випуск недорогого iPhone X дозволить Apple краще конкурувати з великою кількістю безрамкових Android-смартфонів з Китаю, які продають практично за собівартістю. Більш доступний за ціною флагман від «яблучної» корпорації зможе їм протистояти, тим самим розширюючи базу користувачів продукції Apple, яку компанія використовує для просування своєї екосистеми.
Повідомляється, що анонс iPhone X «для бідних» відбудеться вже в 2018 році, швидше за все, на початку року. Мобільний пристрій, що описується японським ресурсом – швидше за все це iPhone SE нового покоління, який успадкує від новинки основні особливості, проте отримає менш просунуту основну камеру і позбудеться різних корисних «фішок», на кшталт бездротової і швидкої зарядок.
За матеріалами:
hyser
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас