Насірову дозволили залишити Київ - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насірову дозволили залишити Київ - ЗМІ

Казна та Політика
1241
Суд продовжив відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову процесуальні обов’язки до 14 грудня.
Відповідне рішення прийняла 19 жовтня слідчий суддя Людмила Кизюн, передають “Наші гроші”.
“Суд дозволив Роману Насірову переміщатися по Києву і Київській області, де в Козині у нього є будинок. Раніше відсторонений чиновник не міг виїжджати за межі столиці”, – йдеться в повідомленні.
Разом з тим за Романом Насіровим залишається обов’язок про носіння електронного браслета. Його можна буде тимчасово знімати, якщо цього вимагають медичні процедури.
Інші обов’язки суд залишив без змін, а саме: здати паспорти та інші документи, що дають право виїзду за кордон; прибувати до детектива, прокурора, суду на першу вимогу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у цьому кримінальному провадженні.
Раніше суд заарештував все наявне в державному реєстрі нерухоме майно Романа Насірова.
Нагадаємо, голова ДФС Насіров втік від НАБУ у Феофанії. Потім Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід Роману Насірову у вигляді утримання під вартою протягом 60 діб з правом внесення застави в розмірі 100 млн грн. За Насірова внесли заставу 100 млн грн. А НАБУ вирішила перевірити законність походження застави за Насірова. Спеціалізована антикорупційна прокуратура відмовила захисту Романа Насірова у закритті кримінального провадження.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас