Троє з п'яти британських батьків не впевнені, що їхні діти зможуть правильно управляти фінансами в майбутньому (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Троє з п'яти британських батьків не впевнені, що їхні діти зможуть правильно управляти фінансами в майбутньому (дослідження)

Світ
566
Нове дослідження, проведене за замовленням компанії Experian, виявило у британських батьків вражаючу відсутність впевненості і знань в галузі фінансової освіти дітей.
Хоча 62% батьків визнають, що саме вони багато в чому визначають ставлення до грошей, що формується у дітей з самого раннього віку, багатьом бракує впевненості (52%) і знань (58%) для розмов з дітьми на фінансові теми. В результаті троє з п’яти респондентів (60%) сумніваються у здатності своїх дітей успішно управляти своїми грошовими коштами в майбутньому.
“Сумно, що деякі батьки ухиляються від обговорення з дітьми грошових питань, тим більше, що, згідно з думкою фахівців, фінансові звички формуються з семирічного віку, – говорить Наталія Фролова, директор з маркетингу, Experian Росія і СНД. – У більшості дітей немає уроків фінансової грамотності в школі, тому так важливо розмовляти на ці теми вдома. Залучення дітей до обговорення грошових питань, починаючи з чотирирічного віку, допоможе їм виробити грамотне ставлення до грошей, правильні цінності і моделі поведінки і створить передумови для фінансового благополуччя в їхньому подальшому житті”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас