День фінансів, 18 жовтня: столиця без опалення, транш від МВФ під питанням і позбавлення субсидій через пенсії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 18 жовтня: столиця без опалення, транш від МВФ під питанням і позбавлення субсидій через пенсії

1046
Новини середи, 18 жовтня, так чи інакше стосувалися США, хоча були новини і для співвітчизників:
Названо головного “ворога” зростання економіки України. Міністр фінансів відзначив кілька причин, які заважають нашій країні розвиватися і йти в ногу з іншими європейськими державами.
Виділення нового траншу МВФ відкладається. За інформацією джерел, це були останні переговори з кредитором з цього питання.
Столиця без опалення. В Київенерго пояснили, що цього року початок опалювального сезону ускладнюється різницею закупівельної і передбаченої в тарифі ціни на газ.
Позбавлення субсидій через підвищення пенсій і боргів. Скільки субсидій українці недорахуються в наступному опалювальному сезоні і чому це може статися, читайте тут.
А в цей час в Америці…
Статки Трампа за рік скоротилися. Про це свідчить рейтинг 400 найбагатших людей США, який опублікувало видання Forbes.
Лотерея Green Card повторно запущена. Організатори візової лотереї Diversity Visa Lottery 2019 заявили про те, що новий період подачі заявок починається сьогодні, 18 жовтня.
Китай збільшив вкладення в держборг США майже на $35 мільярдів. Найбільший власник американського держборгу Китай, який в червні повернув собі лідерство, в серпні збільшив вкладення в казначейські облігації США.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас