ZV Development: будівельні інновації в українських реаліях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ZV Development: будівельні інновації в українських реаліях

Нерухомість
580
В умовах вітчизняного будівельного ринку пропонувати новий продукт непросто. Але інновації у будівництві – необхідний крок, який визначає прогресивних девелоперів. Компанія ZV Development (ех- «Золоті ворота») у 2017 році провела ребрендинг і представила QDRO-terraced house. Альтернатива пентхаусу і заміському будинку – новий проект руйнує стереотипи, роблячи ставку на інноваційну «начинку» і функціональність.
Основний матеріал, з якого зроблені панелі – дерево. Кілька шарів утеплювача забезпечують низьку теплопровідність та мінімальні тепловтрати стіни. Інженери закладали коефіцієнти опору і теплопередачі вище норми ДБН (Державні будівельні норми).
ZV Development: будівельні інновації в українських реаліях
Утепляються стіни базальтовою ватою – матеріалом, який не горить і не плавиться.
Утеплюватися по-новому
У будинках встановлено вікна з потовщеним профілем. До речі, за технологією їх ставлять ще на заводі – щоб уникнути розгерметизації стінової панелі на будівельному майданчику.
Усі будинки оснащені геотермальним тепловим насосом. Використання альтернативного джерела енергії – не тільки данина моді. Енергозбереження у світі зараз актуально для житла будь-якого класу: від елітних особняків до бюджетних квартир.
Тепловий насос працює на електриці, але електричне опалення витрачає на 75% більше ресурсів. Газовий котел удвічі дорожчий за тепловий насос, а твердопаливний – у 5-6 разів.
Ось і виходить, що будинок бізнес-класу з ресурсоефективності значно випереджає кам’яні маєтки, а комунальні платежі взимку складають близько 2000 гривень.
Функціональний будинок
У проекті QDRO-terraced house архітектори робили акцент на функціональності. Вони продумували побутові ситуації і потреби майбутніх домовласників.
У дворі облаштовано крите паркомісце для двох машин. Можна встановити зарядку для електромобіля – комунікації вже проведені.
Озеленення на ділянках розроблено студією V POLE DESIGN. Ландшафтний дизайн гарно виглядає незалежно від пори року.
Будинки оснащені центральним вбудованим пилососом. Такий пилосос дозволяє проводити прибирання легко та екологічно.
Частина домоволодінь продається з готовим ремонтом, технікою, меблями і навіть декором. На першому поверсі – кухня, їдальня, вітальня. У лаунж-зоні є камін і справжня зелена стіна. У будинку дві гардеробні – для дорослих і дітей. 90% ергономічних меблів зроблено на замовлення.
Двері із кухні ведуть на терасу в мебльовану і освітлену BBQ-зону.
У Європі зростає попит на житло, повністю готове для заселення. Люди усвідомлюють, що ремонт у великому будинку – тривалий процес, що відбирає багато ресурсів і часу. При створенні інтер’єру в QDRO-terraced house враховувалися не модні тимчасові тренди, а тенденції, в основі яких лежить функціональність і технологічність.
Зараз будівельна компанія ZV Development бере на себе сміливість впроваджувати інновації, що визначають майбутнє міжнародного ринку житла.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас