Стипендії та семінари від британських приватних шкіл - 21 і 22 жовтня у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стипендії та семінари від британських приватних шкіл - 21 і 22 жовтня у Києві

Світ
279
Стипендії та семінари від британських приватних шкіл - 21 і 22 жовтня у Києві
До уваги батьків, зацікавлених в елітній британській освіті для своїх дітей. Британські школи-пансіони приготували для ваших сімей знижки і стипендії на навчання. Скористатися ними зможуть відвідувачі виставки Школи-пансіони Великої Британії, яка 21-22 жовтня пройде в київському готелі «Хаятт».
Серед спеціальних пропозицій – безкоштовний пробний курс у британській школі, безкоштовні трансфери, стипендії до 100% вартості навчання. Ознайомитися з повним списком спеціальних пропозицій можна тут.
Як правило, при виборі школи кожній родині доводиться вивчати безліч нової інформації. Адже дітям доведеться не просто самостійно жити в іншій країні, але і вчитися в рамках абсолютно іншої системи освіти.
Що таке IB і A-level? Чим відрізняється міжнародний коледж від класичної католицької школи-пансіону? Які переваги у шкіл із роздільним навчанням хлопчиків і дівчаток? Дати відповіді на ці та багато інших питань покликані семінари та презентації, які протягом двох днів проведуть британці – представники шкіл.
Стипендії та семінари від британських приватних шкіл - 21 і 22 жовтня у Києві
Традиційно на виставку з’їжджаються діти, які вже навчаються у Великобританії. Хтось навчається всього другий триместр, а у деяких вже і декілька років за плечима. Їхні виступи завжди привертають величезний інтерес, і в семінарських аудиторіях не залишається жодного вільного місця. Своїм досвідом також поділяться батьки, які вже відправили дітей навчатися в Британії.
Крім того, відвідувачі виставки безкоштовно отримають спеціалізований каталог британських шкіл-пансіонів, в якому зібрані статті експертів, історії українських дітей, детальна інформація про 51 школу.
Не пропустіть вікенд, який може стати вирішальним в житті ваших дітей!
Реєструйтеся на виставку для отримання запрошення – через онлайн-форму або по телефону +38 044 494 20 80.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас