Український OTAMAN отримав нову модифікацію (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український OTAMAN отримав нову модифікацію (фото)

Світ
1099
НВО «Практика» на виставці «Зброя та безпека»-2017, що відбулася днями в українській столиці, представила тривісний бронетранспортер OTAMAN (6х6) в модифікації «вогнева підтримка».
Вперше OTAMAN (6х6) був показаний в 2016 році під час вставки «Зброя та безпека». Це була бойова машина в модифікації «бронетранспортер» і «самохідна гаубиця».
Оснащується OTAMAN 7,2 л дизельним двигуном Deutz, чия потужність складає 290 к.с. і 1200 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з автоматичною коробкою передач Alisson (військова версія). Екіпаж – від 3 до 10 осіб, в залежності від модифікації.

На базі цієї платформи можна створити кілька спеціалізованих бойових машин – для перевезення особового складу, вогневої підтримки, для самохідної мінометної або артилерійської установки, для евакуації техніки, що вийшла з ладу.
НВО «Практика» вже створила кілька варіантів «Отамана», в тому числі і в якості машини вогневої підтримки. Така версія має баштовий модуль і 73-мм гармату. Без сумніву, це дуже потужна бойова машина. Вона, звичайно, дуже стане в нагоді українській армії.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас