День фінансів, 13 жовтня: "листи щастя" для водіїв, штрафи для роботодавців та крадіжки в банківських скриньках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 13 жовтня: "листи щастя" для водіїв, штрафи для роботодавців та крадіжки в банківських скриньках

1408
День фінансів, п’ятниця 13-е приготувала відповідні даті, не надто позитивні новини:
  • Водіям порадили готуватися до «листів щастя». Українським водіям варто вже зараз готуватися до очікуваної розсилки «листів щастя», які будуть формуватися на основі даних з понад 5 тисяч камер відеоспостереження, встановлених торік на наших дорогах, можливості яких дозволяють фіксувати до 10 видів можливих порушень правил дорожнього руху.
  • В Україні грабують банківські скриньки. Українці люблять зберігати гроші в банківських скриньках. Але, за словами експертів, це ризикований спосіб. Чому це ризиковано і як уберегтися від від такої крадіжки, читайте тут.
  • “Драконівські” штрафи для роботодавців. Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що влада повинна карати роботодавців, які приховують зайнятість своїх працівників.
  • Зростання цін на продукти в Україні. Ціни на продукти стрімко зростають, прем’єр пояснив причини, що сприяють цьому.
  • Інтернет-вимагачі вже заробили мільярд доларів. З 2016 по 2017 роки продажі здирників зросли з $249 287 до $6 237 248, що становить 2500%. У FBI свідчать, що жертви вимагачів в 2016 році заплатили понад $1 млрд, тоді як в 2015 році цифра була на рівні $24 млн.
  • В Україні ще немає правил розпорядження грошима Дорожнього фонду. За рейтингом якості доріг The World Economic Forum, Україна займає 137 місце з 144. Такому невтішному показнику сприяє і те, що ще не вирішено питання з порядком розпорядження коштами Державного дорожнього фонду.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас