"МЕГАБАНК" пропонує клієнтам е-ліцензії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"МЕГАБАНК" пропонує клієнтам е-ліцензії

Особисті фінанси
55
МЕГАБАНК” пропонує клієнтам – фізичним особам, які є резидентами (окрім підприємців), нову послугу – отримання електронних індивідуальних ліцензій (е-ліцензії) на перерахування іноземної валюти за кордон для здійснення валютних операцій. Зокрема, ідеться про такі операції:
  • інвестиції за кордон;
  • розміщення коштів на власному рахунку за межами України;
  • виконання зобов’язань перед нерезидентами за договорами страхування життя.
На підставі виданої е-ліцензії клієнт зможе перерахувати за кордон іноземну валюту на загальну суму до 50 000 доларів США включно (в еквіваленті). Ліцензія дійсна протягом одного календарного року. При цьому вона не може бути передана іншим особам.
Для отримання е-ліцензії необхідно звернутися до відділення “МЕГАБАНКУ”, у якому відкрито власний рахунок, та надати такі документи:
  1. Заява до НБУ про видачу е-ліцензії.
  2. Документи, що свідчать про наявність у клієнта доходів у сумі, достатній для здійснення переказу коштів на підставі е-ліцензії. Такими документами можуть бути декларації про майновий стан і доходи з відміткою контролюючого органу України про їх отримання, довідки контролюючого органу про суми виплачених фізичній особі доходів та сплачених податків, інформація з офіційного сайту Національного агентства з питань запобігання корупції з декларацій про майновий стан і доходи.
  3. Оригінали або копії документів, що підтверджують мету здійснення переказу з України [договір (контракт); рішення засновника / протокол загальних зборів акціонерів, що є підставою для здійснення резидентом інвестиції за кордон; рахунок (інвойс) та / або інший документ(и), що використовуються в міжнародній практиці]. Ці документи повинні містити інформацію про найменування / прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), країну місцезнаходження / місце проживання отримувача переказу, найменування та країну місцезнаходження банку та реквізити рахунку, на який здійснюється переказ, найменування валюти, суму переказу до сплати, призначення (мету) переказу.
Документи можуть подаватися до банку у паперовому або електронному вигляді.
Е-ліцензія не може бути видана (отримана) на валютну операцію, що вже проведена.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас