Розкрадання в Міноборони: двох фігурантів посадили під домашній арешт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розкрадання в Міноборони: двох фігурантів посадили під домашній арешт

Кримінал
134
Прокуратура збирається оскаржити безгрошові запобіжні заходи для підозрюваних.
Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід директор Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимиру Гулевичу у вигляді двох місяців цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета, — випливає з рішення судової інстанції.
Таким чином, суд не задовольнив клопотання сторонни обвинувачення, яка вимагала для фігуранта справи про розкрадання в Міноборони арешту з альтернативою внесення застави у 10 млн грн.
На судовому засіданні Гулевич заявив, що своєї провини не визнає, і запевнив: контракти (у яких, за версією слідства, були виявлені ознаки зловживань – Ред.) на закупівлю палива укладали нібито за вигідними для держави умовами.
Прокуратура має намір оскаржити запобіжний захід для Гулевича, яку встановив Солом’янський райсуд.
Раніше ця судова інстанція обрала запобіжний захід для другого фігуранта цієї справи – заступника міністра оборони Ігоря Павловського. Його теж відправили на цілодобовий домашній арешт, хоча прокурори вимагали заарештувати підозрюваного із заставою в 75 млн грн.
Нагадаємо, 11 жовтня стало відомо, що чотирьох посадових осіб Міністерства оборони затримали за підозрою в розтраті майна на суму майже 150 млн грн. Серед затриманих – заступник голови Міноборони.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас