Uber розповів, представники яких країн найчастіше замовляють таксі сервісу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber розповів, представники яких країн найчастіше замовляють таксі сервісу в Україні

Фондовий ринок
538
Онлайн-сервіс з виклику таксі Uber проаналізував дані про поїздки в Україну за останній місяць і визначив країни, жителі яких найактивніше користувалися його послугами.
До першої п’ятірки країн, користувачі яких найчастіше замовляли поїздки через додаток Uber в Україні, увійшли (в алфавітному порядку): Великобританія, Польща, Росія, США і Франція. Причому, серед американців найчастіше поїздки з Uber замовляли жителі Сан-Франциско, Нью-Йорка і Лос-Анджелеса, а більшість призначених для користувацьких акаунтів гостей з Великобританії зареєстровані в Лондоні. Першу десятку замикають Білорусь, Ізраїль, Нідерланди, Туреччина та Чехія.
У сервісі підкреслили, що Uber працює в більш ніж 600 містах 77 країн світу. При цьому щоб замовити поїздку за кордоном, немає необхідності знати іноземну мову – всю інформацію користувач вводить на встановленому в інтерфейсі додатка мовою на своєму смартфоні; ціна поїздки висвічується заздалегідь; не потрібно шукати місцеву валюту, щоб розплатитися з водієм, адже вартість списується з прив’язаної до акаунту карти. Саме тому для іноземних гостей цей звичний сервіс зручний і комфортний при переміщенні українськими містами.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас