Нацкомісія знизила тарифи "Київенерго" на гарячу воду і опалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомісія знизила тарифи "Київенерго" на гарячу воду і опалення

Казна та Політика
1239
Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), знизила тариф столичної енергогенеруючої компанії “Київенерго” на централізоване гаряче водопостачання для населення на 4,5%, а також на 2% знизила ставку тарифу на опалення.
Відповідні постанови комісія прийняла на черговому засіданні. Нові тарифи набудуть чинності з дня, наступного за днем опублікування постанови в офіційній газеті “Урядовий кур’єр”.
Так, тарифи для “Київенерго” на послугу з централізованого постачання населення гарячою водою встановлені на рівні 80,62 гривні за кубометр з рушникосушкою і 74,53 гривні за кубометр без рушникосушки. Тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб компаній, що управляють багатоквартирними будинками, встановлені на рівні 65,2 гривні за кубометр з рушникосушкою і 60,29 гривні за кубометр без рушникосушки.
Крім цього, комісія встановила для “Київенерго” тарифи на послугу з централізованого опалення для споживачів за наявності квартирного або будинкового лічильника на рівні 1385,83 гривні/Гкал і 31,55 гривні за квадратний метр опалювальної площі на місяць для абонентів житлових будинків без будинкових і квартирних приладів обліку. Усі тарифи наведено з урахуванням ПДВ.
Як повідомлялося, 4 липня цього року комісія підвищила тариф на централізоване гаряче водопостачання від “Київенерго” на 1,6% і знизила тариф на опалення на 0,2%. Тариф на послугу з централізованого постачання населенню гарячої води був встановлений на рівні 84,45 гривні за кубометр (з рушникосушкою) і 78,08 грн за кубометр (без рушникосушки). Тариф на опалення для споживачів за наявності квартирного або будинкового лічильника становив 1414,45 гривні/Гкал.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас