Піреус Банк розпочав випуск безконтактної картки Visa Platinum — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Піреус Банк розпочав випуск безконтактної картки Visa Platinum

Фінтех і Картки
51
Картку Visa Platinum можливо придбати у пакеті послуг “Санторіні”.
Піреус Банк розпочав випуск безконтактної картки Visa Platinum у рамках оновленого преміального пакету послуг “Санторіні” продукту “Фінансовий гід”, що надає ексклюзивний набір послуг елітного рівня.
Клієнти, що придбають пакет послуг “Санторіні” матимуть змогу скористатися багатьма перевагами продукту, зокрема відкрити рахунки у трьох основних валютах та замовити три безконтактні картки Visa Platinum, застрахуватися за програмами “Фінансова безпека” і “Подорож” та отримувати подвійну кількістю бонусів за програмою лояльності “Бонус” від Піреус Банку. У рамках консьєрж-сервісу власник Visa Platinum матиме цілодобову професійну допомогу у пошуку та замовленні будь-чого незалежно від країни його перебування.
Додатково власник пакету “Санторіні” з Visa Platinum отримує підвищену процентну ставку на постійний рахунок по ощадному рахунку, відсутність комісії за зняття готівки у всіх банкоматах в Україні та за кордоном, обслуговування у системі інтернет-банкінгу winbank.
Унікальними привілеями клієнтів із Visa Platinum є доступ до лаунж-залів та супровід в аеропортах, знижки на індивідуальні сейфи та туристичні тури від партнеру Піреус Банку, знижки від партнерів Visa по всьому світу та локальних партнерів, захист покупок та подовження гарантії на придбані товари.
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас