Замість казарм: держбюджет-2018 передбачає не менше 1 млрд грн на будівництво гуртожитків для військовослужбовців-контрактників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Замість казарм: держбюджет-2018 передбачає не менше 1 млрд грн на будівництво гуртожитків для військовослужбовців-контрактників

Казна та Політика
193
Таборові містечка для українських військовослужбовців будуть більш сучасними і комфортними, обіцяє президент України Петро Порошенко.
“Це називається вже не казарма, це називається гуртожиток для контрактників, причому підвищеної комфортності, і хочу підкреслити, що п’ять ліжок в кімнаті – це максимальна завантаженість. Думаю, що ми будемо мати можливість зменшити це в ідеалі до двох ліжок. І тоді двоє-троє військовослужбовців матимуть можливість після виконання бойових завдань, бойових навчань повноцінно провести реабілітацію, щоб бути готовими до завтрашнього дня”, – сказав П.Порошенко.
Президент зазначив, що на будівництво нових житлових табірних містечок для військовослужбовців витрачені кошти, в тому числі, конфісковані у попереднього керівництва України. За його словами, якість житла для військовослужбовців відповідає стандартам НАТО.
П.Порошенко повідомив, що на будівництво гуртожитків підвищеної комфортності для військовослужбовців-контрактників направлено 1 млрд грн. Глава держави також зазначив, що в бюджеті на наступний рік буде передбачена приблизно така ж сума, як і в цьому році, на будівництво гуртожитків підвищеної комфортності для військовослужбовців.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас