Цьогоріч у ДФС виявили правопорушень ФОП у сфері транспорту на 66 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цьогоріч у ДФС виявили правопорушень ФОП у сфері транспорту на 66 мільйонів

Казна та Політика
160
Підрозділи податків і зборів з фізичних осіб з початку 2017 року виявили правопорушень на 66 млн гривень.
Про це повідомляє прес-служба ДФС.
«З початку цього року з метою перевірки законності здійснення фізичними особами – підприємцями діяльності у сфері транспорту та перевезень вантажів і пасажирів підрозділи податків і зборів з фізичних осіб територіальних органів ДФС провели 283 документальні перевірки (або 21% від загальної кількості)», – йдеться в повідомленні.
За результатами опрацювання наданих у ході перевірки первинних документів встановлено, що на порушення пункту 177.2 статті 177 Податкового кодексу України фізичні особи – підприємці безпідставно включали до складу витрат вартість придбаних паливно-мастильних матеріалів, запчастин і шин, які фактично не призначалися для використання в господарській діяльності, або документально не підтверджено їх придбання.
«Загалом, за результатами проведених контрольно-перевірочних заходів порушникам чинного законодавства додатково визначено грошових зобов’язань на загальну суму понад 66 млн гривень. На даний час до державного бюджету надійшло понад 11 млн гривень», – додають в ДФС.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас