Кличко повідомив, коли завершиться реконструкція Андріївського узвозу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко повідомив, коли завершиться реконструкція Андріївського узвозу

Казна та Політика
313
Влада Києва планує презентувати оновлені Андріївський узвіз і Алею художників у травні 2018 року, повідомив в ході церемонії відкриття “Театру на Подолі” у понеділок міський голова Києва Віталій Кличко.
“Історична частина Києва змінюється. Наступної весни ми плануємо презентувати оновлений Андріївський узвіз і Алею художників. Пейзажна алея буде абсолютно реставрована. Зараз реставраційні роботи йдуть на Володимирській гірці, буде оновлено фунікулер”, – розповів В. Кличко.
За його словами, в даний час Київ починає будівництво пішохідного моста, який буде з’єднувати арку Дружби народів із Володимирською гіркою.
“Ми зробимо все, щоб цей міст, який з’єднає дві туристичні зони – Маріїнський парк і Володимирську гірку – відкрився в наступному році. На Володимирській гірці будуть зроблені нові алеї та новий фунікулер. Ми це все будемо презентувати вже навесні наступного року”, – додав міський голова Києва.
Як повідомлялося з посиланням на В. Кличка, Київ знаходиться на завершальному етапі переговорів з міжнародними компаніями про залучення близько $500 млн інвестицій в будівництво парку розваг на території Гідропарку.
Серед інших планів він виділив запуск канатної дороги за маршрутом арка Дружби народів — Труханів острів, з продовженням її на другому етапі до Гідропарку. За словами мера, на цей проект вже знайдені інвестори.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас