У Roshen розповіли, скільки грошей корпорація інвестувала в реконструкцію "Театру на Подолі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Roshen розповіли, скільки грошей корпорація інвестувала в реконструкцію "Театру на Подолі"

Кредит&Депозит
608
Інвестиції корпорації Roshen в реконструкцію будівлі “Театру на Подолі” на Андріївському узвозі в Києві склали 174 млн грн.
Відповідно до прес-релізу корпорації в понеділок, технічне оснащення театру робить його одним з найсучасніших в Україні.
Реконструкція будівлі театру зайняла 21 місяць.
“Двадцять чотири роки ми були змушені разом з декораціями, реквізитом і іншим скарбом тулитися в чужих приміщеннях. Це не просто отримання сучасного залу з найсучаснішими можливостями – це справжнє повернення додому”, – цитується в повідомленні художній керівник “Театру на Подолі” Віталій Малахов.
Основний зал театру оснащений 18-ма акустичними системами виробництва D&B Audiotechnik Е5 (Німеччина), які управляються за допомогою пульта мікшера компанії AVID Venue S6L 24 (США).
Технічні можливості театру дозволяють не тільки ставити спектаклі, а й робити в режимі реального часу голографічні трансляції подій, які відбуваються в будь-якій точці світу.
У залі встановлено шість проекторів потужністю від 8000 lm до 10000 lm, два з яких оснащені моторизованими дзеркалами для швидкого переміщення зображення.
“Для нас цей проект був принциповим. У цей непростий для держави час питання духовного і культурного розвитку є вкрай важливим. Так, тепер “Театр на Подолі” має можливість ставити спектаклі такого технічного рівня, про який раніше доводилося тільки мріяти”, – цитується в повідомленні директор з розвитку соціальних проектів корпорації Roshen Ірина Пономаренко.
Проект театру враховує потреби маломобільних груп населення та людей з особливими потребами.
Глядацька зала театру розрахована на 253 місця.
Генеральним проектувальником проекту реконструкції будівлі київського “Театру на Подолі” виступило архітектурне бюро “Дроздов та партнери”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас