Голова Ryanair закликав пілотів не звільнятися і пообіцяв збільшити їм зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Ryanair закликав пілотів не звільнятися і пообіцяв збільшити їм зарплати

Фондовий ринок
1030
Генеральний директор ірландського низькобюджетного авіаперевізника Ryanair Майкл о’Лірі звернувся до пілотів, які працюють у авіакомпанії, з проханням не подавати заяви про звільнення, пообіцявши їм підвищення зарплати, бонуси і поліпшення умов контракту, повідомляє в п’ятницю сайт ірландської газети The Journal.
“Якщо ви розглядаєте можливість перейти на роботу в одну з фінансово нестабільних через Brexit британських авіакомпаній, то я закликаю вас залишитися в Ryanair для кращого майбутнього вашої родини”, – написав М. О’Лірі.
Зокрема, він пообіцяв пілотам підвищення заробітної плати до конкурентного рівня порівняно з авіакомпаніями Британії, одноразову виплату бонусу в розмірі 12 тис. євро, а також поліпшення умов робочого контракту.
Як повідомлялося, скасування осінніх і зимових рейсів авіаперевізника порушили плани понад 700 тис. пасажирів. Авіакомпанія заявила, що запропонувала альтернативний переліт або відшкодувала втрати 98% пасажирів, які купили квитки на скасовані рейси.
На початку вересня Ryanair заявила, що анулює близько 40-50 рейсів щодня до кінця жовтня, потім вона прийняла рішення скасувати рейси ще й у зимовий період. До такого рішення авіаперевізник був змушений прийти через те, що пілоти та інші працівники відмовлялися виходити на роботу без відпустки після надмірно завантаженого літнього періоду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас