iPhone 8 Plus почали здуватися (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 8 Plus почали здуватися (фото)

Фондовий ринок
2485
Минулого тижня з’явилися повідомлення про два випадки здуття смартфонів iPhone 8 Plus з відшаруванням екрана в різних країнах: Тайвані і Японії. На цьому тижні з’явилися інші подібні повідомлення, причому з різних країн.
Як пишуть світові ЗМІ з посиланням на MacRumors, один з його читачів, Ентоні Ву, який живе в Торонто купив новенький iPhone 8 Plus в неділю, але вже на наступний день відніс смартфон назад з відокремленим дисплеєм. Останній, як і в попередніх випадках, відділився від корпусу внаслідок роздуття. Деякі джерела припускають, що всьому виною акумулятор, який виступає і з невідомих причин починається здуватися, призводячи до порушення цілісності конструкції. Важливо відзначити, що в жодному з випадків не було фактичного вибуху з подальшим спалахом.
Крім цього повідомлення, були ще аналогічні звісточки з Гонконгу і Греції. Тобто, виходить вже як мінімум п’ять ідентичних випадків у різних країнах: Тайвань, Японія, Гонконг, Греція і Канада. Як повідомляється, у всіх випадках їхні власники використовували оригінальні зарядні пристрої.
iPhone 8 Plus почали здуватися (фото)
На початку цього тижня Apple заявила, що знає про інциденти та вже розпочала власне розслідування з метою встановлення причин, які призвели до такого результату.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас