У банківській групі, що належала Гонтарєвій, оновили склад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У банківській групі, що належала Гонтарєвій, оновили склад

Фондовий ринок
532
Національний банк України (НБУ) рішенням №344 від 2 жовтня 2017 року оновив склад банківської групи, очолюваної банком “Авангард” (Київ).
Як повідомляється на сайті центробанку, до складу групи увійшло ТОВ “Компанія з управління активами “Спільна інвест” (Київ).
Таким чином, станом на 7 серпня учасниками групи є ПАТ “Банк “Авангард”, ТОВ “Інвестиційний капітал Україна”, ТОВКУА-АПФ “Трійка Діалог Україна”, ТОВКУА “Інвестиційний капітал Україна”, АТ “Закритий недиверсифікований інвестиційний фонд “Інвестиційний капітал – стабільне зростання”, НО “Відкритий пенсійний фонд “Династія”, ЗНВКІФ “Відновлення” і вказане КУА.
Контролюючими особами групи залишаються Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

Довідка Finance.ua:

  • Група ICU, яка надає послуги з торгівлі цінними паперами, а також здійснює управління активами інститутів спільного інвестування, була створена в червні 2006 року,
  • До складу ICU входять ТОВ “Інвестиційний капітал Україна”, КУА “Інвестиційний капітал Україна”, банк “Авангард” і КУА-АПФ “Трійка Діалог Україна” (всі – Київ).
  • До червня 2014 року частина акцій компаній належала Валерії Гонтарєвій.
  • Після вступу на посаду глави НБУ Гонтарєва продала свою частку в ICU, а основними партнерами групи залишилися Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко з частками 41,7%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас