В аеропорту "Харків" посилили заходи безпеки через загрози обмежень перельотів з ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропорту "Харків" посилили заходи безпеки через загрози обмежень перельотів з ЄС

Казна та Політика
420
Міжнародний аеропорт “Харків” посилив заходи безпеки після рекомендацій Європейського агентства авіаційної безпеки щодо обмеження польотів до кількох аеропортів східного регіону України.
Про це повідомляє УНІАН з посилання на прес-службу аеропорту.
“Керівництво аеропорту завжди підтримувало заходи щодо безпеки польотів на стратегічному високому рівні. Водночас, із огляду на занепокоєння Європейського агенства, ми посилили рівень нівелювання можливих загроз”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що на вхідній групі терміналів чергують посилені наряди служби адмбезпеки, встановлено додаткове обладнання попереднього огляду. Також організовано три додаткові цілодобові пости охорони периметру аеропорту, периметр поста з охорони резервуарів з пальним захищено сучасною системою інженерного захисту.
В аеропорту встановлено додаткові системи освітлення, виставлено шість блокпостів сторожових собак, навчених пошуку вибухівки, а в структурі служби адміністративної безпеки створено кінологічне відділення.
Як повідомляється, найбільш небезпечні для польотів ділянки аеропорту цілодобово патрулюють спільні наряди поліції та прикордонників.
В аеропорті наголошують, що Європейське агенство ще не прийняло остаточне рішення про припинення міжнародного авіасполучення зі сходом України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас