Україна наступного тижня обговорить з МВФ ціни на газ для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна наступного тижня обговорить з МВФ ціни на газ для населення

Казна та Політика
617
Переговори продовжаться наступного тижня у Вашингтоні Україна обговорить з Міжнародним валютним фондом (МВФ) ціноутворення на газ для населення наступного тижня у Вашингтоні.
Про це сьогодні в ході круглого столу повідомив заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігор Прокопів, передає кореспондент РБК-Україна.
“Переговори продовжаться наступного тижня у Вашингтоні”, – сказав він. Прокопів додав, що участь у переговорах від України візьме міністр фінансів. Він також зазначив, що до завершення переговорів уряд вирішив “заморозити” ціну на газ. Нагадаємо, раніше віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко заявив, що в Україні немає підстав для зростання тарифів на житлово-комунальні послуги та газ.
“Ціна на газ у нас зафіксована у проекті державного бюджету України на 2018 рік. Вона залишилася на рівні цього року. Зараз немає жодних підстав говорити про підвищення ціни на газ для населення. Також немає підстав для зростання тарифів на житлово-комунальні послуги”, – заявив Розенко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас