Українці відсьогодні можуть подати заявки на участь у розіграші Green Card — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці відсьогодні можуть подати заявки на участь у розіграші Green Card

Світ
14029
Відсьогодні українці можуть подавати заявки для участі в американській диверсифікаційній візовій лотереї (лотерея «Грін-кард») з метою отримання права на роботу та проживання в США на 2019 рік.
Про це йдеться в повідомленні Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні у Twitter, передає УНІАН.
“Лотерея “Грін Кард” починається сьогодні”, – йдеться в повідомленні.
Також сказано, що реєстрація для участі в лотереї здійснюється тільки за спеціальним посиланням: http://dvlottery.state.gov.
“Існує тільки один спосіб взяти участь у програмі ДВ (лотереї «Грін-кард»). Ви повинні заповнити і відправити форму DS-5501, електронну реєстраційну форму для диверсифікаційної візи (реєстраційна форма ДВ), яка доступна тільки онлайн на сайті E-DV www.dvlottery.state.gov. Не повністю заповнена форма призведе до дискваліфікації заявки. Всі заявки одного кандидата будуть дискваліфіковані, якщо більше однієї заявки надійде на цього кандидата, незалежно від того, хто заповнював і відправляв форму”, – йдеться в повідомленні на сайті Посольства США.
Також на сайті Посольства США уточнюється, що заявки на участь у розіграші ДВ-2019 потрібно подати в електронному вигляді на www.dvlottery.state.gov в період з 12:00 за східним літнім часом (GMT-4) 3 жовтня 2017 року до 12:00 за східним стандартним часом (GMT-5) 7 листопада 2017 року”.
Як відомо, Посольство США в Україні проводить співбесіди для отримання віз за результатами розіграшу диверсифікаційної візової лотереї (лотерея «Грін-кард») з 1 березня 2012 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас