Укравтодор планує створити "чорний список" недобросовісних підрядників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укравтодор планує створити "чорний список" недобросовісних підрядників

Казна та Політика
349
Державне агентство автомобільних доріг України розробило законопроект щодо внесення змін стосовно контролю якості виконання ремонтно-будівельних робіт.
Про це повідомляється на сторінці Укравтодору у Facebook.
“Відповідно до європейського досвіду, Укравтодор має намір створити “чорний список” недобросовісних компаній. З метою унормування цього питання Укравтодор розробив проект закону щодо внесення змін стосовно контролю якості виконання ремонтно-будівельних робіт”, – повідомили в компанії.
В Укравтодорі наголошують, що відповідний закон дозволить унормувати питання використання “чорних списків” при проведенні тендерів на ремонт та будівництво доріг.
У Держагентстві також відзначили результати аудиту технічного стану об’єктів, який провело ДП «Дорожній контроль якості». Відповідно до результатів перевірки об’єктів, роботи на яких виконувалися у 2016 році, було складено список недобросовісних підрядників.
В Укравтодорі повідомили, що частину виявлених недоліків після відповідних доручень ліквідовано. Там, де недоліки не усунені, проводиться робота у порядку, передбаченому чинним законодавством.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас