Ваучери на 40 євро та оплата витрат. Ryanair запропонувала компенсацію пасажирам скасованих рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ваучери на 40 євро та оплата витрат. Ryanair запропонувала компенсацію пасажирам скасованих рейсів

Фондовий ринок
501
Ірландський лоукостер Ryanair виконав вимогу Управління цивільної авіації Великобританії (CAA) і поінформував своїх пасажирів про те, що вони мають право на отримання компенсації за скасування рейсів.
Про це повідомляє DW.
Крім повної компенсації вартості квитків або використання інших рейсів в тому ж напрямку, пасажирам скасованих рейсів запропонують ваучер на суму 40 євро за кожен квиток, який буде діяти з жовтня 2017 року по березень 2018 року.
Перевізник також заявив, що готовий сплатити пасажирам “обґрунтовані” витрати, пов’язані з незручностями через скасування рейсів.
У свою чергу в CAA після публікації повідомлення Ryanair відзначили, що авіаперевізник “капітулював”. При цьому виконавчий директор управління Ендрю Хайнс пообіцяв, що CAA буде продовжувати чинити тиск на ірландського лоукостера.
“Ми детально вивчимо їхню позицію і будемо відстежувати ситуацію, щоб переконатися в тому, що пасажири на практиці отримають те, на що вони мають право”, – зазначив він.
Нагадаємо, що 27 вересня Ryanair заявив про скасування 400 тис. бронювань з листопада 2017 року по березень 2018-го.
Раніше повідомлялося про те, що Ryanair буде скасовувати приблизно по 50 рейсів щодня до жовтня цього року. У компанії пояснювали такий крок погодними умовами, страйком диспетчерів і накопиченими відпустками пілотів. Щоб дати можливість своїм льотчикам відпочити, компанія пішла на такий безпрецедентний крок.
Варто зазначити, що другий етап скасування рейсів Ryanair збільшує кількість постраждалих пасажирів більше, ніж удвічі – до 700 тис. осіб.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас