В Україні відкриють завод з виробництва покриття для футбольних полів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відкриють завод з виробництва покриття для футбольних полів

Казна та Політика
558
Штучне покриття для футбольних полів буде вироблятися в Україні, заявляє президент Петро Порошенко.
“Найближчим часом ми відкриємо завод з виробництва покриття для футбольних полів, оскільки для нас дуже важливо, щоб на кожному стадіоні, а в ідеалі – в більшості шкіл, був спеціалізований футбольний майданчик”, – заявив П.Порошенко під час робочої поїздки в Івано-Франківську область у п’ятницю.
Як повідомляє прес-служба глави держави, П.Порошенко відвідав нещодавно збудований футбольний стадіон для дитячо-юнацького та аматорського футболу та вручив нагороди переможцям та призерам турніру “Кубок Хет-трик Арена”.
Він також привітав українські футбольні клуби “Динамо” і “Зоря” з успішними виступами в Лізі Європи УЄФА і місцеву команду “Прикарпаття” з успішним виступом в Кубку України.
Глава держави висловив упевненість в “фантастичному майбутньому” українського футболу. “Майбутнє – не за рахунок купівлі зарубіжних зірок. Майбутнє – за рахунок нашого дитячого футболу, нашої футбольної школи і турботи держави про молоде покоління”, – зазначив він.
Будівництво футбольного стадіону для дитячо-юнацького та аматорського футболу в Івано-Франківську почалося в 2016 році. Проект будівництва передбачав облаштування футбольного поля площею 7739 кв. м, зведення одноповерхової будівлі блоку роздягалень для двох команд, тренерських приміщень і медичного пункту. Встановлено опори освітлення поля та трибуни для глядачів на 400 місць, обладнано електротабло на металевих опорах і платформу для телекамер.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас