Ощадбанк знижує ставки за іпотечними кредитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк знижує ставки за іпотечними кредитами

Кредит&Депозит
174
Як анонсувалось у червні 2017 року, Ощадбанк продовжує політику здешевлення кредитних ресурсів для фізичних осіб.
“Банк продовжує покращувати умови кредитування: вже зменшено ставки за “теплими” кредитами та кредитами на придбання авто, вдруге за останні місяці знижено ставки за іпотечними кредитами. Ми сподіваємось, що чергове поліпшення умов іпотечного кредитування дасть можливість придбати житло чи покращити житлові умови ще більшій кількості українських родин за допомогою кредитних програм Ощадбанку. Оновлення умов кредитування сприятиме посиленню ринкових позицій Ощадбанку – з однією з найпривабливіших пропозицій на ринку”, – наголосила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.
Оновлені умови передбачають зниження процентної ставки за всіма напрямами іпотечного кредитування клієнтів роздрібного бізнесу на 1-2%. Також більше ніж на 30% знижено розмір комісії за надання кредиту на придбання нерухомості. Ощадбанк надає іпотечні кредити на строк до 20 років по відсоткових ставках, що є фіксованими протягом усього терміну кредитування. Банк не встановлює максимальну суму кредиту, тому можна придбати нерухомість будь-якої вартості. Завдяки розгалуженій мережі відділень іпотечне кредитування від Ощадбанку доступне в будь-якому куточку України.
Більш детально ознайомитись із діючими умовами кредитування можна на сайті https://www.oschadbank.ua/ua/private/loans/ або у відділеннях Ощадбанку.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас