У ДФС відзвітували, скільки виявили неофіційно працевлаштованих робітників з початку 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДФС відзвітували, скільки виявили неофіційно працевлаштованих робітників з початку 2017

Казна та Політика
486
З початку 2017 органами ДФС при перевірці суб’єктів господарювання, які виплачували заробітну плату та інші доходи фізичним особам, встановлено порушення податкового законодавства у 60% перевірених платників.
До бюджету донараховано понад 305 млн гривень податку на доходи фізичних осіб, 98 млн гривень єдиного внеску та 22 млн гривень військового збору.
Завдяки заходам податкового контролю було виявлено 2,5 тис. найманих осіб, праця яких використовувалася роботодавцями без оформлення трудових відносин.
Крім цього, за результатами роботи ДФС у складі робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, створених за ініціативою місцевих органів виконавчої влади, здійснено обстеження виробничих, торгових приміщень юридичних і фізичних осіб, комерційних підприємств та проведена роз’яснювальна робота з роботодавцями.
За результатами цих заходів роботодавцями додатково укладено близько 29 тис. трудових договорів з найманими працівниками.
В органи прокуратури направлено матеріали щодо 40 юридичних осіб, які мали довготривалу заборгованість із виплати заробітної плати.
Для підвищення рівня заробітної плати працівниками контролюючих органів проведена індивідуальна роз’яснювальна робота з роботодавцями, за рахунок якої в січні-серпні поточного року був підвищений рівень виплат понад 27,5 тис. роботодавців, до бюджету додатково надійшло майже 83 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас