Таскомбанк: Широка технічна база дозволяє нам не обмежувати можливості партнерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк: Широка технічна база дозволяє нам не обмежувати можливості партнерів

Фондовий ринок
456
За півтора роки ТАСКОМБАНК став одним із провідних гравців на ринку електронної комерції та реалізував низку партнерських проектів. Про діджитал стратегію банку й конкурентні переваги, що дозволяють укріплювати позиції на ринку, розповів Заступник Голови Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Валерій Даниленко.
ТАСКОМБАНК — інноваційний банк із сучасним підходом до проектів. І нині активно працює над розвитком напрямків e-commerce — це інтернет-еквайринг, р2р перекази, торговий еквайринг, особливу увагу, приділяючи також партнерським проектам.
Історія успіху вибраної стратегії
Маючи в складі групи ТАС власний процесинговий центр, ми зробили ставку на інноваційні технології та нестандартні рішення, що дозволяють звичайні для споживача речі перевести в digital-середовище.
Основою цифрової експансії стала можливість оцифрування платіжних карток Visa й Mastercard у WEBe та мобільному додатку. Технологія дозволяє платити оцифрованими картками й переводити їх в електронний гаманець однієї з платіжних систем.
Як ми це робимо та з ким?
Прихід цифрової економіки й діджиталізація неминучі, тому завдання ТАСКОМБАНКу: стати агентом змін — тими, хто забезпечить перехід звичних для споживачів процесів у digital-середовище.
Ми прагнемо оцифрувати будь-який сервіс, зробити його безпечним, зручним та зрозумілим для користувача. В основі наших проектів — інновації та партнерство. Тільки цього року ми реалізували біля десятка сучасних проектів із застосуванням технологій ТАСКОМБАНКу й платіжних систем. Важливі сервіси з точки зору споживача — MasterPass та VisaCheckOut, які дозволяють користувачам безпечно проводити платежі зі своїх карток, зареєстрованих у гаманцях платіжних систем.
Підтвердженням правильності нашого вибору є збільшення обсягів платежів у тричі з початку року.
Про власні проекти
Ми розвиваємо власні компетенції у залученні компаній, яким необхідний прийом до оплати в інтернеті платіжних карток (інтернет-еквайринг). ТАСКОМБАНК впровадив цифрову платформу paytas.com.ua, за допомогою якої процес підключення інтернет магазинів до систем Банку значно спрощується. Платформа має більше 30 CMS модулів для різних типів сайтів та не потребує від торговців реалізації складних протоколів. Доступ до можливостей платформи не обмежений і кожен, без підписання договору, може створити особистий кабінет і ознайомитися з її широким функціоналом.
Окрема гілка розвитку транзакційного бізнесу — робота з платіжними системами. В сфері торгового еквайрингу банк не тільки нарощує кількість торгових точок, але й розвиває самі сервіси та їх наповнення. В 2017 році ми запровадили прийом платіжних карток НПС «Простір» у своїй термінальній мережі, а з жовтня ці картки також будуть прийматися для оплати в інтернеті.
З початку року ми збільшили наш парк РОS-терміналів на 20%. Майже всі термінали ТАСКОМБАНКу підтримуються можливість безконтактної оплати, що дозволяє скоротити час на обслуговування клієнтів. Ми активно залучаємо на обслуговування торгово-сервісні підприємства малого та середнього бізнесу, надаючи їх клієнтам можливість розраховуватися платіжними картками.
Про Банк:
АТ «ТАСКОМБАНК» — універсальний комерційний банк. Нині демонструє кращі по банківській системі темпи розвитку за всіма ключовими показниками. Входить в ТОП-20 банків за розміром активів та продовжує укріплювати свої ринкові позиції. Ліцензія НБУ №84 от 24.10.2011 г.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас