McLaren представить свій «найпрактичніший і комфортніший» суперкар в незвичайному кольорі (Фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McLaren представить свій «найпрактичніший і комфортніший» суперкар в незвичайному кольорі (Фото)

Технології&Авто
984
Англійська компанія McLaren представила свій новий суперкар McLaren XP 570GT. Всього англійці випустять шість екземплярів цієї моделі.
McLaren XP 570GT побудований на честь унікального McLaren F1 XP GT Longtail 1990-х років. Якщо чесно, то обидві ці моделі є унікальними. Над XP 570GT працювали інженери і дизайнери програми McLaren Special Operations, віднісши його до MSO Collection.

Кузов суперкара забарвлений в спеціальний зелений колір, як колись і Longtail. Він отримав аеродинамічні елементи чорного кольору з помаранчевими акцентами на них і на дверях. Зовні виглядає ця модель дуже красиво.
Салон оброблений світло-коричневою шкірою з зеленими елементами і зеленими стібками. Оздоблення надає салону дуже дорогий і навіть «благородний» вид. Які технології має цей суперкар – поки ще не відомо. Зрозуміло, що самі передові.
Під капотом розмістився двоциліндровий 3,8 л твін-турбо двигун V8 компанії McLaren. Його потужність становить 562 к.с. Він працює в парі з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач. Точно таким же агрегатом свого часу оснащувався і Longtail.
F1 XP GT Longtail був випущений в 1997 році для омологації гоночної версії спорткара. Коли його показали, автолюбителі були просто вражені красою і міццю цієї машини.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас